5 goede redenen om een designertas te kopen

Louis Vuitton

Twijfel jij of de aankoop van een designertas de juiste keuze is? Laat je overtuigen door onze 5 redenen om een designertas te kopen.

1. Het is een goede investering

Wil jij investeren in iets dat spannender én minder risicovol is dan in aandelen? Denk dan eens aan een designertas! Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je je geld slim wilt beleggen, maar een tas van Chanel, Hermès of Louis Vuitton is echt een interessante optie. Als je kiest voor een van de tijdloze, stijlvolle klassiekers, zit je gegarandeerd goed. Deze tassen worden elk jaar meer waard en zijn dus een veilige investering.

Chanel verhoogt haar prijzen maar liefst drie keer per jaar. En niet alleen de prijzen van nieuwe modellen stijgen, ook de waarde van tweedehands (pre-owned) tassen stijgt mee. Dit geldt ook voor de bekende designertassen van Louis Vuitton en Hermès. De meest populaire items leveren elk jaar meer op en de beroemde Birkin-tas wordt tot nu toe jaarlijks maar liefst 14,2% meer waard. Vergeet de beurs en de bitcoins dus maar en verdien je geld in stijl.

2. Het maakt je gelukkig

Ken je dat geluksgevoel als je iets moois hebt gekocht? Shoppen is voor veel mensen (en nee, niet alleen voor vrouwen) een bewezen middel om je beter voelen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het gelukkige gevoel dat je krijgt van shoppen veroorzaakt wordt door het stofje dopamine, dat vrijkomt nadat je een aankoop hebt gedaan. ‘Retail therapy’ is de ideale manier om je zelfvertrouwen en voldoening te geven. Geef je jouw geld uit aan iets dat niet alleen mooi, maar ook duurzaam is – zoals bijvoorbeeld een pre-owned designertas – dan verricht je ook nog eens een goede daad. Je ondersteunt dan niet alleen de economie, maar ook het behoud van het milieu. Way to go!

3. Een designertas maakt elke outfit compleet

Een mooie tas die niet alleen praktisch, maar ook echt een eye catcher is, maakt elke outfit compleet. Een designertas kan ervoor zorgen dat je uitstraling nog stijlvoller wordt. Kies voor een tas van hoge kwaliteit en je straalt direct luxe en klasse uit. Je hoort weleens: bij iedere outfit een andere tas. Ons advies is om te kiezen voor een tijdloos model waar jij écht blij van wordt. Zorg dat het formaat genoeg ruimte voor al je waardevolle spullen biedt, zodat je de tas bij elke gewenste gelegenheid kunt gebruiken. Op deze manier maakt jouw tas gegarandeerd elke outfit compleet.

4. Het geeft je status en aanzien

Waar mannen een statement maken met een dure auto of een nieuw horloge, doen vrouwen dit met een designertas. De tassen van onder andere Chanel, Hermès en Louis Vuitton zijn inmiddels uitgegroeid tot statussymbool. Wie kiest voor een designertas, kiest voor luxe. Het bezit van zo’n tas bevestigt status en geeft je aanzien. Als mode jouw middle name is, dan kan een mooie tas niet ontbreken in jouw collectie.

5. Alleen al de aanschaf is een feestje

De experts van Lease your Luxury selecteren alleen de meest bijzondere en tijdloze klassiekers van Chanel, Hermès en Louis Vuitton. Als jij je favoriete model hebt gevonden, kun je ervoor kiezen om jouw tas direct af te rekenen óf om de tas te kopen op basis van financiering. Handig, als de grote aankoop je gewoon nét nog even niet uitkomt. Zodra je jouw bestelling hebt gedaan, wordt deze persoonlijk in stijl bezorgd door een van onze medewerkers, inclusief luxe verrassing. Met deze service streven wij ernaar om van jouw shop ervaring niet alleen een beleving, maar echt een feestje te maken!

Bekijk de collectie en start shopping!

Get notified!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste weet wanneer de nieuwste designer tassen in onze online boetiek verschijnen. Maak je geen zorgen, wij sturen je enkel updates waar je echt blij van wordt. Zoals een fantastische openingsactie en luxe extra’s. #NoSpam