Betaal per maand

Waarom alleen die nieuwste telefoon aanschaffen? Waarom geen luxe items per maand afbetalen? Wie wil dit nu niet? Lease Your Luxury maakt dit nu mogelijk! Betaal nu in maandelijkse termijnen en financiëer zo jouw Chanel, Gucci of andere droomtas. Een vast maandelijks bedrag en het luxe item is 100% van jou!

  • Altijd controle met de rekening-app van Santander

  • Vast maandbedrag

  • Kosteloos extra of eerder aflossen

  • Altijd op de hoogte waar je aan toe bent

Hoe werkt het?

1. Kiezen
Kies bij het afrekenen voor Santander en dan de optie ‘Betaal per Maand’.

2. Aanvragen
Vul het aanvraagformulier in en upload de documenten gemakkelijk online. Voor een bedrag onder de €1.000,- heb je enkel een identiteitsbewijs en bankpas nodig.

Gehuwd of geregistreerd partnerschap?
Het is ook mogelijk om de gegevens van uw partner bij de aanvraag mee te nemen. Uw partner krijgt zelf een e-mail om het ID-bewijs te uploaden. U ondertekent beide het contract. Volg de instructies. Aanvraag boven de €1.000? Dan vragen wij om een bewijs van inkomsten en lasten.

3. Goedkeuren

We controleren je financiële gegevens en doen je indien mogelijk een passend aanbod.

4. Klaar en geregeld
Nadat de financiering verwerkt en afgehandeld is bij Santander, ontvang je jouw bestelling en betaal je de product(en) per maand.

Bereken je maandbedrag

Benieuwd naar je maandbedrag? Dit kun je zelf berekenen met de calculator. De uitkomst van de calculator geeft jou een indicatie van het te lenen bedrag. Aan dit overzicht en de uitkomst hiervan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bereken je maandbedrag

Over Betaal per Maand van Lease Your Luxury en Santander

Betaal per Maand van Lease Your Luxury is een kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Lease Your Luxury treedt hier op als verbonden bemiddelaar en heeft, net als Santander, geen adviserende rol. Je kiest zelf het door jou gewenste financieel product op basis van jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. De toetsing en registratie van de aanvraag vindt plaats bij het BKR (Bureau Krediet Registratie).

MEER INFORMATIE? bel met de klantenservice van Santander: 030-63 88 111

Bekijk hier de algemene voorwaarden

Get notified!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste weet wanneer de nieuwste designer tassen in onze online boetiek verschijnen. Maak je geen zorgen, wij sturen je enkel updates waar je echt blij van wordt. Zoals een fantastische openingsactie en luxe extra’s. #NoSpam