Betaalmethoden bij Lease your Luxury

Betaal met iDeal of Paypal

+ Snel, veilig en eenvoudig betalen
+
Bestelling direct na betaling bevestigd

Koop nu jouw luxe item en betaal via ideal of PayPal.
Met iDEAL & Paypal* kunt je als klant veilig en gemakkelijk betalen. Je betaalt direct vanaf jouw bankrekening of Paypal account: snel en veilig.  Nadat de betaling is ontvangen, krijg je direct een bevestiging van je bestelling.
*Let op! Paypal rekent 3,4% commissie welke in rekening wordt gebracht bij de klant.

Doe de 50/50 Deal

+ Betaal in 2 delen.
+ Persoonlijke aflevering
+ Pinnen mogelijk bij levering.  

Met de 50 / 50 deal betaal je de helft bij het plaatsen van jouw bestelling en de andere helft bij aflevering. Pinnen of contant betalen: het kan allemaal tijdens de persoonlijke aflevering van jouw Luxury Item!

Betaal in termijnen

Waarom alleen die nieuwste telefoon aanschaffen? Waarom geen luxe items? Lease Your Luxury maakt dit nu mogelijk! Betaal nu in maandelijkse termijnen en financiëer zo jouw Chanel, Gucci of andere droomtas. Een vast maandelijks bedrag en het luxe item is 100% van jou!

+ Koop nu en betaal per maand
+ 100% Betaalgemak
+ Betaal in termijnen

In termijnen betalen met onze partner – MyCreditScore

MyCreditScore is een manier van betalen met krediet voor je online aankopen. Betaal niet langer direct het volledige bedrag, maar betaal in termijnen met een maandbedrag dat bij je past. Ideaal als de grote aankoop nét even niet uitkomt.
In 3 stappen jouw luxury item in huis

Hoe vraag ik een krediet bij MyCreditScore aan?

  • Via de website van MyCreditscore maak je eenvoudig en snel een account aan.
  • MyCreditScore zal daarna verder beoordelen of de aanvraag gecontinueerd zal worden.
  • Je krijgt meteen duidelijkheid of je in aanmerking komt voor een lening.
  • Je kunt je krediet hier meteen indienen.
  • Een aanvraag indienen kost je éénmalig het bedrag van €14,95. Mocht de aanvraag niet goedgekeurd worden zal Lease your Luxury deze kosten vergoeden.

Indien je krediet wordt goedgekeurd en uitbetaald, krijg je het bedrag van € 14,95 direct weer teruggestort op je bankrekening.

Hoe gaat MyCreditScore om met mijn persoonlijke gegevens?

Je gegevens zijn volkomen veilig. Wij respecteren je privacy en je gegevens zijn volledig beschermd. De gegevens worden alleen gebruikt voor het aanvragen van de lening voor MyCreditScore.

Get notified!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste weet wanneer de nieuwste designer tassen in onze online boetiek verschijnen. Maak je geen zorgen, wij sturen je enkel updates waar je echt blij van wordt. Zoals een fantastische openingsactie en luxe extra’s. #NoSpam