Alles over Chanel

Chanel is opgericht in 1909 door Gabrielle Coco Chanel. Het begon als een klein accessoirewinkeltje dat alleen hoeden verkocht, maar groeide al snel uit tot een volwaardig modehuis.

Wereldwijd succes

Tijdens de Tweede Wereldoorlog sloot Chanel tijdelijk haar deuren, maar na de oorlog had ze een aantal succesvolle collecties. Het modehuis werd wereldwijd bekend en Chanel werd dé producent van haute couture. Of het nu ging om hoeden, mantelpakjes of tassen: alle modeartikelen waren iconisch, luxueus en comfortabel.

Chanel logo

Designertassen van Chanel

De tassen van Chanel zijn klassiek en tijdloos. Het eerste model ontwierp Coco Chanel rond 1920, maar introduceerde ze pas in 1929. In 1955 actualiseerde ze de tas en bracht ze hem opnieuw op de markt onder de naam 2.55. De Flap Bag werd razend populair en is sindsdien dé tas die elke vrouw wil hebben. Omstreeks 2000 moderniseerde ontwerper Karl Lagerfield de tas nogmaals en vanaf dat moment is de populariteit alleen maar gestegen. De Flap Bag is er in verschillende variaties en formaten. Wij zijn zelf helemaal fan van de Medium Flap Bag. Wat is jouw favoriet?

Een investering die het waard is

Een handtas van Chanel is voor veel vrouwen de ultieme droom. Zoek je een goed argument om jouw droomtas te kopen? Verschillende onderzoeken laten zien dat de tassen van Chanel in de afgelopen jaren met meer dan 40% in waarde zijn gestegen. Een investering die het waard is dus! Bekijk gauw onze collectie en scoor jouw tas.

Get notified!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste weet wanneer de nieuwste designer tassen in onze online boetiek verschijnen. Maak je geen zorgen, wij sturen je enkel updates waar je echt blij van wordt. Zoals een fantastische openingsactie en luxe extra’s. #NoSpam