Extra diensten

Lease your Luxury is meer dan een online boetiek waar je, al dan niet op afbetaling, designertassen kunt kopen. Wij helpen je ook met de verkoop van jouw eigen designertas óf gaan op zoek naar jouw droomtas via onze zoekservice.

Consignatie: de verkoop van jouw designertas

Ben jij in het bezit van een tas van Chanel, Hermès of Louis Vuitton en wil je deze verkopen? Wij helpen je graag!

Hoe werkt het?

Lease your Luxury krijgt wekelijks een groot aantal bezoekers online en is ook regelmatig ‘offline’ aanwezig en zichtbaar. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres wanneer je jouw designertas wilt verkopen. We spreken samen met jou een verkoopprijs af en gaan vervolgens voor je aan het werk. Via onze kanalen doen wij er alles aan om je tas te promoten en uiteindelijk te verkopen.

Wat kost het?

Afhankelijk van de gemaakte afspraken en de prijs van de tas, ontvangt Lease your Luxury een percentage van de verkoopprijs. Gemiddeld ligt dit percentage op 15-20% van de verkoopopbrengst. Hiervoor nemen wij jouw complete verkooptraject, inclusief promotie, voor je uit handen.

Interesse?

Wil jij jouw designertas verkopen? Om te bepalen of jouw tas geschikt is voor consignatie, is het allereerst belangrijk om vast te stellen dat de tas 100% authentiek is. Onze onafhankelijk taxateur zal jouw tas persoonlijk controleren en keuren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of direct een afspraak te maken.

Zoekservice: wij vinden jouw droomtas

Ben jij op zoek naar een specifieke designertas, maar heb je deze tot nu toe nog nergens kunnen vinden? Maak gebruik van onze zoekservice! Onze experts reizen de hele wereld over, op zoek naar de tas waar jij al zo lang van droomt. Dankzij onze jarenlange ervaring en het juiste netwerk weten wij zelfs de meest exclusieve items te vinden. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar welk model jij op zoek bent en gaan graag voor je aan de slag.

Get notified!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste weet wanneer de nieuwste designer tassen in onze online boetiek verschijnen. Maak je geen zorgen, wij sturen je enkel updates waar je echt blij van wordt. Zoals een fantastische openingsactie en luxe extra’s. #NoSpam