Alles over Hermès

Hermès werd opgericht in 1837 in Parijs en was van origine geen modelabel, maar een leverancier van zadels voor paarden. Toen het paard niet meer het belangrijkste vervoermiddel voor de adel was, gingen ze op zoek naar een ander product. En met succes.

De sjaaltjes, stropdassen en geuren zijn wereldberoemd geworden en Hermès wordt inmiddels vooral aanbeden om de tassen. De Kelly-klassieker is de meest bekende en gewilde tas, sinds ex-filmster en prinses van Monaco Grace Kelly op de cover van een tijdschrift met een Hermès-tas van krokodillenleer verscheen. De Kelly-tas werd ongekend populair. Later lukte het Hèrmes om dit succes te overtreffen, toen hij voor de Engelse actrice Jane Birking na een vliegreisje in 1984 een tas ontwierp van luxueus Hèrmes-leer. Sindsdien is de Birkin de nummer één op de wishlist van veel tassenliefhebbers.

Iconische handgemaakte items

De Kelly en Birkin tas zijn al tientallen jaren iconische items voor modeliefhebbers. Zowel nieuw als vintage zijn de designertassen zeer waardevol. Elke tas is uniek en met de hand gemaakt. De Kelly is elegant en iets klassieker en de Birkin is wat breder, om meer ruimte te creëren. Kies jij voor het elegante of voor het meer alledaagse model? Beide tassen zijn een aanwinst voor elke fashion liefhebber.

Binnenkort voegen wij meer unieke Hèrmes-tassen toe aan onze collectie. Heb jij nu al interesse in een specifieke Kelly of Birkin bag? Neem contact met ons op!

Get notified!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste weet wanneer de nieuwste designer tassen in onze online boetiek verschijnen. Maak je geen zorgen, wij sturen je enkel updates waar je echt blij van wordt. Zoals een fantastische openingsactie en luxe extra’s. #NoSpam