Het verhaal achter Lease your Luxury

“Ik vind dat luxe bereikbaar moet zijn voor elke vrouw.”

We genieten allemaal op onze eigen manier van het leven. Daarbij kijken we vooral vooruit. Vooruit naar de toekomst, naar wat we morgen, volgende maand of over een jaar gaan doen. Op het moment dat ik besefte dat ik vooral in de toekomst leefde, besloot ik hier verandering in te brengen. Juist nu is het moment om te leven. Om te genieten en om gelukkig te zijn.

Ik wil graag genieten van wat ik doe, genieten van mijn familie en vrienden en vooral genieten van de mooie dingen in het leven. Naast dat ik gelukkig word van de vrijheid die we hebben, van de lieve mensen om mij heen en van de eerste zonnestralen in de lente, houd ik erg van luxe producten. Sinds ik voor mezelf de beslissing heb gemaakt dat het helemaal oké is om te gaan voor de mooie dingen in het leven, geniet ik maximaal.

Mijn ultieme geluksgevoel

Het kopen van een luxe designertas, geeft je een ongekend gevoel van geluk. Toen ik mijn eerste designertas kocht, voelde ik me fantastisch. Zó lang had ik uitgekeken naar die ene iconische Chanel-tas. De tas maakte al mijn outfits in één keer compleet en gaf me tegelijkertijd veel zelfvertrouwen.

Niet voor iedereen

Realistisch gezien is zo’n grote uitgave niet voor iedereen weggelegd. Ik heb genoeg vriendinnen en kennissen om me heen die wel graag een designertas willen hebben, maar die het geld niet bij elkaar gespaard krijgen. Of ze willen de grote uitgave gewoon niet in één keer doen. Dat zette me aan het denken. Hoe kunnen we die droom van een luxe designertas bereikbaar maken voor elke vrouw?

De missie naar betaalbare luxe

De gedachte over betaalbare luxe liet me niet meer los. Natuurlijk is de investering in een designertas het waard, maar juist voor de vrouwen die op dit moment al genoeg moeten investeren in de verplichte dingen in het leven, wilde ik iets doen. Dit bracht mij op het idee van Lease Your Luxury. Dankzij een unieke samenwerking met een financieringsmaatschappij, kan elke vrouw genieten van een luxe designertas. Niet langer dromen, maar dragen dus! Ik wil er met mijn concept voor zorgen dat een wens geen jarenlange droom blijft. Genieten van het hier en nu, daar gaat het om.

Wil je meer weten over hoe het werkt of ben je benieuwd naar de exclusieve collectie van Lease your Luxury?  Ik vertel je er graag alles over.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze aantrekkelijke deals en waanzinnige winacties?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste weet wanneer de nieuwste designer tassen in onze online boetiek verschijnen. Maak je geen zorgen, wij sturen je enkel updates waar je echt blij van wordt. Denk hierbij aan de scherpste deals en leukste acties! Don’t miss out!