Levering & authenticiteit garantie

Authenticiteit

Alle items uit onze collectie zijn 100% authentiek. Deze worden zorgvuldig gecontroleerd door ons team van experts. Wij verkopen alleen originele designertassen en accessoires. Heb jij toch een item in handen waarvan jij twijfelt over de echtheid, neem dan contact met ons op. Als een pre-loved tas of product dat je bij ons hebt gekocht toch niet authentiek blijkt te zijn, krijg je het volledige aankoopbedrag retour.

Lease Your Luxury – Leveringen

Bij Lease Your Luxury bieden wij 2 verschillende verzendmogelijkheden aan: persoonlijke levering of verzending via PostNL met trackingnummer. Je kunt jouw keuze doorgeven aan het einde van de bestelling.

Persoonlijke levering
Vind je het spannend om je bestelling per post te laten versturen? Lease Your Luxury biedt de service om jouw aankoop gratis en persoonlijk bij je af te leveren! Kies voor de optie persoonlijke bezorging en één van onze teamleden brengt jouw luxe item tot de aan de voordeur. Wanneer het jou uitkomt. Je kunt dit aangeven in het veld  “extra informatie”. Kies je voor de 50/50 deal als betaaloptie dan wordt jouw aankoop automatisch al bezorgd. Uiteraard houden we rekening met de huidige Covid-19 maatregelen om een veilige bezorging te garanderen. Tot snel!

Bezorging met PostNL.
Wij versturen jouw bestelling gratis en verzekerd met PostNL. Al jaren bezorgt PostNL trouw en veilig duizenden pakketten in Nederland. Ook voor Lease Your Luxury garandeert PostNL een veilige bezorging van jouw  luxe item. Met traceercode zodat je precies weet waar jouw bestelling zich bevindt. Komt de datum je niet uit? Pas deze dan simpel aan naar een voor jou geschikt moment.

Shop nu jouw droom item bij Lease Your Luxury en binnenkort “shine” jij ook tussen al je vrienden!

*Let op! Bij het kiezen van onze  persoonlijke bezorging service nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen!.

Get notified!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste weet wanneer de nieuwste designer tassen in onze online boetiek verschijnen. Maak je geen zorgen, wij sturen je enkel updates waar je echt blij van wordt. Zoals een fantastische openingsactie en luxe extra’s. #NoSpam