Levering & authenticiteit garantie

Authenticiteit

Alle items uit onze collectie zijn 100% authentiek. Deze worden zorgvuldig gecontroleerd door ons team van experts. Wij verkopen alleen originele designertassen en accessoires. Heb jij toch een item in handen waarvan jij twijfelt over de echtheid, neem dan contact met ons op. Als een pre-loved tas of product dat je bij ons hebt gekocht toch niet authentiek blijkt te zijn, krijg je het volledige aankoopbedrag retour.

Lease Your Luxury – Leveringen

Bij Lease Your Luxury bieden wij 2 verschillende verzendmogelijkheden aan: persoonlijke levering of verzending via PostNL met trackingnummer. Je kunt jouw keuze doorgeven aan het einde van de bestelling.

Persoonlijke levering
Vind je het spannend om je bestelling per post te laten versturen? Lease Your Luxury biedt de service om jouw aankoop gratis en persoonlijk bij je af te leveren! Kies voor de optie persoonlijke bezorging en één van onze teamleden brengt jouw luxe item tot de aan de voordeur. Wanneer het jou uitkomt. Je kunt dit aangeven in het veld  “extra informatie”. Kies je voor de 50/50 deal als betaaloptie dan wordt jouw aankoop automatisch al bezorgd. Met de 50/50 deal kan je de eerste 50% zowel met i- Deal als Paypal betalen. Uiteraard houden we rekening met de huidige Covid-19 maatregelen om een veilige bezorging te garanderen. Tot snel! Ben je toch niet thuis? Of zijn er dingen tussendoor gekomen? Ik zorg altijd via de telefoon (whatsapp) dat we goed met elkaar in contact zijn en altijd een juist geschikt moment weten te vinden om dan alsnog, kosteloos, de tas te kunnen overhandigen.

Bezorging met PostNL
Wij versturen jouw bestelling gratis en verzekerd met PostNL. Al jaren bezorgt PostNL trouw en veilig duizenden pakketten in Nederland. Ook voor Lease Your Luxury garandeert PostNL een veilige bezorging van jouw  luxe item. Ben je niet thuis? Kan je aangeven of deze eventueel af te leveren is bij de buren. Is dat ook niet mogelijk en ben je alsnog niet thuis en kan het pakket niet worden afgeleverd. Dan zal PostNL deze meenemen naar het depot om het pakket daar alsnog op te halen. Met traceercode zodat je precies weet waar jouw bestelling zich bevindt. Komt de datum je niet uit? Pas deze dan simpel aan naar een voor jou geschikt moment. Wij zorgen ervoor dat je sowieso binnen 48 uur je tas in huis hebt.

Shop nu jouw droom item bij Lease Your Luxury en binnenkort “shine” jij ook tussen al je vrienden!

*Let op! Bij het kiezen van onze  persoonlijke bezorging service nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen!.

Altijd op de hoogte!

Bij Lease your Luxury weten wij dat jij niet zit te wachten op spam via de nieuwsbrief. Wij sturen enkel toffe acties en scherpe acties!

Een nieuwsbrief van Lease your Luxury is eigenlijk altijd een klein feestje in je inbox!