Alles over Louis Vuitton

Louis Vuitton, voluit Louis Vuitton Malletier, is opgericht in 1854. Het Franse merk produceert koffers, tassen en accessoires. Hoewel er regelmatig nieuwe modellen worden ontworpen, zijn het de klassiekers die nog vaak – nieuw en vintage – over de toonbank gaan. Louis Vuitton opende in 1854 zijn eerste winkel. Later werd zijn werk overgenomen door zijn zoon, die het wereldberoemde LV-monogram ontwierp.

Wereldwijd statussymbool

De ontwerpen van Louis Vuitton wisten zich altijd te onderscheiden van de rest. Vanaf dag één stond kwaliteit centraal. Dit zie je terug in alle tassen. De Speedy Bag werd een van de meest beroemde tassen bij het hogere segment. Het exclusieve herkenbare design zorgde ervoor dat de tassen gezien werden als statussymbool.

Louis Vuitton staat voor vakmanschap en kwaliteit. Elke tas wordt met de hand gemaakt. Doordat alle tassen van Louis Vuitton uitzonderlijk zijn qua design en vakmanschap hoeft het bedrijf niet aan marketing te doen. Het merk is een algemeen begrip geworden en niet meer weg te denken uit de wereld van luxe designertassen.

Louis Vuitton

Exclusieve collectie

Naast het unieke design is exclusiviteit een andere succesfactor van Louis Vuitton. Geen massaproductie, maar veel limited editions en kleine aantallen van bijvoorbeeld de bekende Louis Vuitton Alma, de Speedy 35 Monogram en de bekende Tote bag.

In onze collectie designertassen hebben wij de meest populaire en exclusieve modellen van Louis Vuitton opgenomen. Heb jij jouw favoriet al gekozen? Ga voor stijl en scoor jouw LV-tas!

Louis Vuitton

Get notified!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste weet wanneer de nieuwste designer tassen in onze online boetiek verschijnen. Maak je geen zorgen, wij sturen je enkel updates waar je echt blij van wordt. Zoals een fantastische openingsactie en luxe extra’s. #NoSpam