Tevredenheidsgarantie Lease your Luxury

Wij zijn pas tevreden, als jij dit ook bent. Heb jij een artikel in onze online shop gekocht, maar is het toch niet helemaal naar wens? Laat dit dan direct aan ons weten. Wij verzenden onze producten gratis!

Authenticiteit

Alle items uit onze collectie zijn 100% authentiek. Deze worden zorgvuldig gecontroleerd door ons team van experts. Wij verkopen alleen originele designertassen en accessoires. Heb jij toch een item in handen waarvan jij twijfelt over de echtheid, neem dan contact met ons op. Als een pre-loved tas of product dat je bij ons hebt gekocht toch niet authentiek blijkt te zijn, krijg je het volledige aankoopbedrag retour.

Retourbeleid

Wij hopen natuurlijk dat je blij bent met het product dat je bij ons koopt. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, dan heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen dat je de overeenkomst wenst te herroepen. Je kunt hiervoor herroeping formulier voor gebruiken, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.”

Controleer jouw aankoop goed

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Elke tas die wij verkopen is voorzien van een beveiligingslabel. Dit label is eenvoudig te verwijderen met een schaar, maar niet opnieuw te bevestigingen. Voor de beoordeling van jouw tas is het niet nodig om dit beveiligingslabel te verwijderen. Doe je dit toch? Dan kunnen wij waardevermindering bij jou in rekening brengen of de retournering weigeren.  Alleen tassen voorzien van het beveiligingslabel komen in aanmerking voor volledige terugbetaling. Controleer jouw aankoop dus goed, voordat je het beveiligingslabel verwijdert. Ook vragen we om de tas terug te sturen met de originele verpakking indien dit redelijkerwijs mogelijk is.

Wij adviseren om, voordat je tot aankoop overgaat, de beschrijving bij de producten goed te lezen en de foto’s zorgvuldig te bekijken. Bijna al onze tassen/producten zijn pre-loved, waardoor je dus in meer of mindere mate (lichte) gebruikerssporen kunt zien. Let ook op de afmetingen van het item en eventuele ‘gebreken’, zodat je weet waar je aan toe bent. Dit voorkomt onnodige retourzendingen.

Retouradres:
Lease your Luxury
Beeksteeg 5
2011 CX Haarlem

Terugbetaling

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Get notified!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste weet wanneer de nieuwste designer tassen in onze online boetiek verschijnen. Maak je geen zorgen, wij sturen je enkel updates waar je echt blij van wordt. Zoals een fantastische openingsactie en luxe extra’s. #NoSpam