Tevredenheidsgarantie Lease your Luxury

Wij zijn pas tevreden, als jij dit ook bent. Heb jij een artikel in onze online shop gekocht, maar is het toch niet helemaal naar wens? Laat dit dan direct aan ons weten. Wij verzenden onze producten gratis!

Authenticiteit

Alle items uit onze collectie zijn 100% authentiek. Deze worden zorgvuldig gecontroleerd door ons team van experts. Wij verkopen alleen originele designertassen en accessoires. Heb jij toch een item in handen waarvan jij twijfelt over de echtheid, neem dan contact met ons op. Als een pre-loved tas of product dat je bij ons hebt gekocht toch niet authentiek blijkt te zijn, krijg je het volledige aankoopbedrag retour.

Retourbeleid

Wij hopen natuurlijk dat je blij bent met het product dat je bij ons koopt. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, kun je jouw tas of accessoire retourneren.

Artikelen die via onze webshop zijn gekocht, mogen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Zodra wij het artikel in de originele verpakking en inclusief beveiligingslabel ontvangen, krijg je van ons jouw aankoopbedrag retour.

Elke tas die wij verkopen is voorzien van een beveiligingslabel. Dit label is eenvoudig te verwijderen met een schaar, maar niet opnieuw te bevestigingen. Als je jouw tas om welke reden dan ook wilt retourneren, moet dit label zijn bevestigd. Items waar het beveiligingslabel niet meer aan zit, kunnen wij helaas niet meer innemen. Alleen tassen voorzien van het label komen dus in aanmerking voor terugbetaling.

Controleer jouw aankoop goed

Controleer jouw aankoop dus goed, voordat je het beveiligingslabel verwijderd. Wij adviseren om, voordat je tot aankoop overgaat, de beschrijving bij de producten goed te lezen en de de foto’s zorgvuldig te bekijken. Bijna al onze tassen zijn pre-loved, waardoor je dus in meer of mindere mate (lichte) gebruikerssporen kunt zien. Let ook op de afmetingen van het item en eventuele ‘gebreken’, zodat je weet waar je aan toe bent. Dit voorkomt onnodige retourzendingen.

Hoe stuur ik mijn online bestelling terug?

Ondanks dat we het uiteraard betreuren dat je bestelling niet naar wens is, mag je deze uiteraard retourneren (mits deze voldoet aan de eisen binnen ons retourbeleid). Stuur een e-mail naar [email protected] met de mededeling dat je jouw bestelling wilt retourneren. Druk daarna het retourformulier af, voeg dit formulier toe, sluit de doos goed en stuur het artikel naar ons terug. Graag het item veilig en aangetekend verzenden, zodat we zeker weten dat het item veilig en zonder problemen aankomt. Retourkosten zijn voor eigen rekening van de koper.

Retouradres:
Lease your Luxury
Beeksteeg 5
2011 CX Haarlem

Louis Vuitton Nano Noe

Get notified!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste weet wanneer de nieuwste designer tassen in onze online boetiek verschijnen. Maak je geen zorgen, wij sturen je enkel updates waar je echt blij van wordt. Zoals een fantastische openingsactie en luxe extra’s. #NoSpam