Over ons

We love design, we love luxury

Van designertassen gaat ons hart sneller kloppen. Lease your Luxury is opgericht vanuit een missie: luxe designertassen beschikbaar stellen voor elke vrouw. Wij zorgen ervoor dat je direct en betaalbaar kunt genieten van een echte designertas.

Lease your Luxury werkt samen met een team van specialisten. De exclusieve collectie bestaat uit nieuwe en pre-loved designertassen, voorzien van een echtheidscertificaat.

Chanel

Missie en waarden

Luxury is not a dream. Dankzij ons concept ‘Enjoy now, pay later’ zorgen we ervoor dat het voor iedereen mogelijk is om een designertas te kopen. Met alleen de hoogste kwaliteit producten en een unieke persoonlijke service streven wij ernaar om de ultieme shopervaring te bieden en dromen waar te maken.

Lease your Luxury is dé online boetiek waar je jouw authentieke designertas van Chanel, Hermès of Louis Vuitton vindt. Met meer dan 10 jaar ervaring in de (web)winkelbranche en een ‘passion for fashion’ helpen wij je graag aan jouw droomtas.

Wat zeggen onze klanten…

Melanie

Hoe gaaf zeg! Super levering en exact wat ik wilde!

Melanie

Een luxe designertas voor mijn vrouw cadeau gedaan! Super service en wat een vakvrouw!

Jeremy

Advies op maat! Super service en heeeel snel in huis!

Jacky

Get notified!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste weet wanneer de nieuwste designer tassen in onze online boetiek verschijnen. Maak je geen zorgen, wij sturen je enkel updates waar je echt blij van wordt. Zoals een fantastische openingsactie en luxe extra’s. #NoSpam

“I don’t do fashion. I am fashion.” – Coco Chanel’